Autoehoste

Täysin uudenlainen palvelu autoilijoille! Tulemme paikanpäälle katsomaan autosi vahingot ja teemme arvion. Tulemme noutamaan autosi ja korjauksen ajaksi saat käyttöösi sijaisauton. Korjauksen jälkeen palautamme autosi sinulle!

Soita: 010 420 1170 - Lommoluuri.fi

Palvelu saatavilla Savonlinnan talousalueella.

Henkilökunta

Mika "Boss" Kaskinen

Alkuperäinen perustajajäsen ja hallituksen puheenjohtaja. Pitkän linjan ammattilainen ja monialaosaaja, joka hoitaa asiakaspalvelun ammattitaidolla. Pitää toimiston paperit ojennuksessa ja vastailee puhelimeen sekä sähköposteihin. Muiden töiden lomassa pistää näppinsä myös pajan hommiin.

Vapaa-ajalla mielipuuhana veneily.

Puhelin: 010 420 1170 / Lommoluuri
GMS suora: 050 594 4133
Sähköposti: mika@autoehoste.fi

Jouni "Jone" Kaskinen

Alkuperäinen perustajajäsen ja pitkän linjan ammattilainen. Toimitusjohtaja on monitaituri, jonka toimenkuvaan kuuluvat mm. hiekkapuhallukset, teollisuusmaalaukset sekä linja- ja kuorma-autojen parissa toimiminen. Hoitaa Autoehosteella teollisuuden ja raskaan kaluston palveluita.

Jone on innovatiivinen ja halukas kokeilemaan uusia työmenetelmiä. Vapaa-ajalla mielipuuhana kalastus.

Puhelin: 010 420 1171 / Raskas kalusto
GMS suora: 0500 655 768
Sähköposti: jouni@autoehoste.fi

Anssi "Ana" Kaskinen

Ollut töissä autoehosteella jo vuodesta 1999 lähtien. Toimenkuvaan kuuluvat mm. teollisuuden pintakäsittelyt, hiekkapuhallukset ja raskaan kaluston maalaukset. Monialaosaaja, joka tekee myös huoltohommia. Metallimiehen taustan omaava Anssi pitää Autoehosteen työkalut kunnossa ja järjestyksessä.

Vapaa-aika kuluu 15-metrisen teräsveneen rakennusprojektin parissa.

Jani "Juniori" Kaskinen

Autoehosteen kuopus on monialaosaaja, joka työskentelee pääsääntöisesti raskaan kaluston puolella. Hoitaa myös henkilöautopuolen työvastaanottoa päällikön poissaollessa ja tekee laskelmat vakuutusyhtiöille. Veri veti takaisin Autoehosteelle helmikuussa 2011.

Hengailee vapaa-aikana talotyömaalla.